Volkswagen Golf: Centrale vergrendeling Texalarm 21B55NL

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

Hallo,

Ik heb sinds kort een golf 3 cabriolet met texalarm 21b55/nl, echter volgensmij werkt de centrale vergrendeling niet helemaal zoals het hoort.

De afstandsbediening van het alarmsysteem heeft een grote ronde knop en een kleine knop (zie afbeelding).
[url=http://imageshack.us][img]http://img389.imageshack.us/img389/6372/...[/img][/url]
Als ik op de grote ronde knop druk gaat de auto op slot (centrale vergrendeling sluit de deuren) en het alarm wordt ingeschakeld. als ik dan weer op diezelfde knop druk gaat de auto van alarm maar gaan de deuren niet van het slot.

Is dit normaal of zouden de deuren ook met de afstandsbediening van het slot moeten gaan?

Ik moet nu iedere keer de portieren met de sleutel van het slot doen, de centrale vergrendeling met de sleutel werkt wel vanaf ieder portier, maar het blijft lastig als je met je handen vol boodschappen staat.
Omdat de auto nog onder garantie valt zou ik graag willen weten of dit normaal is zodat het eventueel gerepareerd kan worden.

alvast bedankt voor de reacties,
Groeten Hugo

hugo4599

Geplaatst door hugo4599 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de auto met de afstandbediening van alarm gaat hoort ook de centrale vergrendeling open te gaan. De kleine knop is voor een eventuele comfortsluiting: bij ingedrukt houden gaan de elektrische ramen omhoog (als dit aangesloten is).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.