Volkswagen Golf III : Centrale vergrendeling werkt niet meer

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

De centrale portiervergrendeling werkt niet meer. Ik hoor de pomp achterin de bagegeruimte ook niet meer draaien. Zekeringen in zekeringenkast zijn allemaal goed. Maar op het deksel van de zekeringenkast staat de portiervergrendeling niet vermeld. Zit er misschien ergens anders nog een zekering? Of is de pomp gewoon kapot? Wie heeft hier ervaring mee?
Alvast bedankt voor je reactie.
Ben

Geplaatst door

rotax (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

en als je je koffer openmaakt werkt daar de vergrendeling ook niet op het kan natuurlijk zijn dat aan aan je deurslot ligt, kan inderdaad je pomp zijn en als je die gaat vervangen door eentje van de sloop de oude effe meenemen er zit namenlijk nogal verschil in de stekkers

Yep waarschijnlijk pompunit overleden. Die van mij heb ik even opengemaakt. De printplaat was gecorrodeerd. Oorzaak: Rubber van de achterverlichting was kapot waardoor er water in de ubnit gelopen was.

sloopunit kost zo'n 35 euro

unit is afgezekerd samen met, ik meen, de interieur zekering ofzo. Maar er is in ieder geval geen eigen zekering.

Taco7 0

16 jaar

OK heren bedankt

rotax 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.