Volkswagen Vento: co loopt langzaam op bij stationair

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 adz

Een vento als die stationair draait loopt de co langzaam op en daarna gaat die weer naar 0.00. Elke als die op loppt gaat die ook steeds hoger, de auto loopt zlefs op tot 4.0 co. Daarbij komt dus ook t probleem dat die in de file afslaat omdat die verzuipt. Lambda, verdeelkap rotor, bougiekabels, bobine, flens pakking, koudstartzender, stationair regelklep, brandstof filter, injectie sproeier allemaal al vervangen, geen valse lucht. Computer bekeken voor condens. Iemand nog een idee waar t in kan zitten? Als je normaal rijdt nergens last van.

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Tempratuursensor staat er nog niet tussen!?

[quote=at]Een vento als die stationair draait loopt de co langzaam op en daarna gaat die weer naar 0.00. Elke als die op loppt gaat die ook steeds hoger, de auto loopt zlefs op tot 4.0 co. Daarbij komt dus ook t probleem dat die in de file afslaat omdat die verzuipt. Lambda, verdeelkap rotor, bougiekabels, bobine, flens pakking, koudstartzender, stationair regelklep, brandstof filter, injectie sproeier allemaal al vervangen, geen valse lucht. Computer bekeken voor condens. Iemand nog een idee waar t in kan zitten? Als je normaal rijdt nergens last van.[/quote]

at (10) PRO, 16 jaar geleden

koudstartsensor is gelijk de temperatuursensor

at (10) PRO, 16 jaar geleden

Toch een andere lambda weer erop gezet en nu is die goed, soms kan je nieuwe onderdelen ook niet vertrouwen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.