Volkswagen Vento: drukrol dynamosnaar

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 sdi

hallo allemaal,ik heb een vw vento diesel 1900 sdi waarvan de drukrol op mijn v-snaar(of multi snaar) enorm trilt en klapperende geluid produceerd.
wie kan mij wegwijs maken om het zelf te vervangen en waar moet ik extra opletten bv een veer dat kan uitschieten of iets dergelijks .als er ook een site is met tekeningen dan ben ook al een stap verder.

sezzo

Geplaatst door sezzo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk dat er wel collegas zijn,die daar een afb.kunnen van plaatsen(kunnen ze mij dan ook even uitleggen hoe ik dit moet doen...als ze willen...niet dus 19/3/8)maar volgens mij moet je dan de spanner die op de as v/d spanrol zit vervangen(ovaal ijzeren huis met rubber blok in)Stang met vise-grip of hefboom spannen,platte riem verwijderen,stang lossen,bout achteraan rol lossen en rol afnemen,inbusboutje aan veerblok lossen(klein midden),2 grotere inbussen lossen en blok verwijderen.Mont.in omgek.volgorde.Suc6 Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.