Volkswagen Golf III : Co te hoog

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: Aam 1.8

Heb hier een golf staan waar het co hoog blijft, inm inlaat en uitlaat pakkingen vervangen ook bougiekabels zijn vervangen. Injectie reiniger in de tank gedaan. Alle vacuum slangen nagezien en geen lekkage gevonden. Maar de auto weer niet door de apk vanwege een tehoog co gehalte. Iemand een idee waar ik nog verder naar kan kijken of zoeken? Bvd,
Henri.

H.Honda

Geplaatst door H.Honda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Heb je hem al eens uitgelezen ? Zo ja, staan er storingen in en welke ?

Zo nee, Controleer ( meet de weerstand ) de koelvloeistof temp sensor eens bij warme motor, is een 4 polige sensor en meten tussen pen 1 en 3, stekker eraf en contact uit en noteer de waarde even hier.

Controleer dan ook gelijk de lambdasonde..

Kan ook zijn dat je kat kapot is.

Wat waren de waardes van de 4 gas test ?

Gr Stefan

H.Honda (0), 13 jaar geleden

Beste Stefan, het co stond op 8 en na vervanging van enkele onderdelen kwam hij op 6 te staan. Ik ga in het weekend weer verder met de auto,en laaat zsm weten of het is gelukt. Alvast bedankt,
Henri.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.