Volkswagen Tiguan: comfort module Tiguan 5N linker achterportier doet niet mee met

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo allemaal,
ik zit met een probleem en hoop dat jullie een oplossing hiervoor hebben.
sinds afgelopen week doet mijn linker achterportier niet meer mee met de centrale vergrendeling, ik heb een slot op de sloop gehaald en ingebouwd maar deze doet het ook niet, nu heeft een kennis de auto uitgelezen met Vagcom en hierop geeft hij aan dat de comfort module kapot is.
en deze was niet te resetten.
is dit te repareren of moet er een andere module in, en als er een andere module inkomt (sloop) moet deze dan ook weer gekoppeld (ingelezen) worden aan de auto of is het dat zo dat als de stekkers erin voldoende is?
ik hoop dat er iemand is die hiervoor een oplossing heeft. en misschien is er iemand die hetzelfde probleem gehad heeft en een oplossing gevonden heeft.

alvast bedankt
Marcel

marmarda

Geplaatst door marmarda (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Je zegt bij uitlezen de comfortmodule stuk maar wat was de foutcode of de fout omschrijving?

P.S. de juiste manier is om eerst uit te lezen en pas daarna eventueel iets gaan vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.