Volkswagen Golf: COMPRESSIEVERLIES OP DE 5 CILLINDER

Bouwjaar: 1999

IEMAND TOEVALLIG ERVARING MET HET PROBLEEM DAT DE 5DE CILLINDER MAAR 6 BAR HEEFT, DE 1 ZEGT DE CILLINDER IS STUK DE ANDER WEER HET ZIT IN DE KOP WAAR MOET IK HET GAAN ZOEKEN WANT DE RPIJZEN OM HET EVEN UIT MEKAAR TE HALEN ZIJN OOK NIET ECHT OM VROLIJK VAN TE WORDEN.GAAT TROUWENS OM EEN GOLF 4 V5 UIT 1999 MET 100000KM OP DE TELLER.


IK HOOR HET GRAAG ALS IEMAND IETS WEET.


MVG JORDIE

jordie

Geplaatst door jordie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

beste jordie doe een lektest.bougie eruit druk eropzetten als de kleppen gesloten zijn, en dan controleren waar hij extreem luchtblaast,door de uitlaat dan uitlaatklep lek door de inlaat dan inlaatklep lek uit het carter dan zuigerveren.

jordie (0), 18 jaar geleden

oh dat kan ook nog men zegt mij dat eerst de kop eraf moet voordat ze een conclusie kunnen trekken waar het probleem zich bevindt en ze hebben alleen compressie gemeten omdat ik klaagde over olieverbruik vandaar


mvg jordie

michaelluijendijk (0), 18 jaar geleden

IN alle gevallen zal je motor toch open moeten.EN ja dat word dus gewoon een dure grap.Zeker bij een v5.

Gr

michael

jordie (0), 18 jaar geleden

maar met een lektest hoeft het toch niet uit elkaar? ik wil namelijk weten waar het zit in de kop of in het onderblok.


gr jordie

michaelluijendijk (0), 18 jaar geleden

stel het is een van je kleppen. Dan mag je cil. kop eraf.
Stel het zijn je zuigerveren dan moeten die koppen er ook vanaf.
Stel het is je koppakking moeten je cil .koppen eraf.


gr
michael

jordie (0), 18 jaar geleden

ja dat snap ik maar als het het onderblok is dan laat ik het dan rij ik hem zo door als het een klep is dan laat ik de kop doen en klaar vandaar mijn vraag ik begrijp dat als er een klep of pakking stuk is dat ie hoe dan ook uit mekaar moet maar als ik weet dat het in het onderblok zit dan haal ik hem dus niet uit mekaar.



gr jordie

jordie (0), 18 jaar geleden

ik ben gaan zoeken voor een lektest maar is niemand die het doet i.v.m de betrouwbaarheid van die test dus er zit niks anders op dan hem uit mekaar te halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.