Volkswagen Golf: compressor op 2.0L heelft het maar kort gedaan

Bouwjaar: 1996

ik heb op mijn gti 2.0 8v een merceders slk compressor gebouwd,
ik heb geen verhoogte pakking maar ik reed met 0.3 bar en 3.5 bar benzienedruk.ging goed tot bij het optrekken de moter uit viel.
compresie test gedaan ok geen gaten in de zuigers,ik was heel blij dat snap je wel.
benzienedruk ok.
nu viel mij op dat me verdelerkap los was en de rotor flink had zitten grafen in de verdelerkap,dus ik dacht probleem opgelost....maarnee hij wil niet starten.

mischien zoek ik het te ver of juist niet maar ik weet het niet meer.
HELP......!

k_O_A_madness

Geplaatst door k_O_A_madness (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Distributieriem en of ontsteking op tijd?????

k_O_A_madness (0), 19 jaar geleden

laat maar zitten,de garage waar ik me compressie test heb laten doen heeft me lopen naaien,ze haden geen tijd dus werdt er gezegt dat hij getest was maar mijn eigen compressietest gaf 8.1 4.2 10.1 en 6.4 aan na aanlijding dat er allemaal ijzer slijpsel in mijn inlaatspruitstuk zat.....slk comp had honger en vreten zichzelf op door een kapot lager.Harry evengoed bedankt voor de moeite.en wat heb ik nu geleerd:doe alles lekker zelf dan weet je dat het goed zit...!!!!!!!!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.