Volkswagen Golf: Contactslot? 16v (pl) verzuipt en stotterd

Bouwjaar: 1991

Hallo Problemsolvers

Mijn golf heeft 1 jaar stil gestaan liep toen gewoon goed,nadat ik
hem uit stalling heb gehaal en alles weer aan het aansluiten was stekkers ed.Starte de motor niet,Nu loopt hij wel maar hij stotterd ,blijft wel gewoon stationair lopen maar ruikt veel ste veel naar benzine.Ik dacht aan lamba sonde maar weet dit niet te checken .Ook het starten met contactslot lukt niet,alle lampjes branden na het draaien van sleutel maar bij laatste stand v het starten weigerd ie,heb dus + draad doorverbonden op startmotor en brandstofpom en hij loopt dus wel maar niet fantastisch.Dus vermoedelijk ook contactslot defect? hoe check ik deze dingen,iemand?Ben nu al 2 maanden bezig en heb vervangen:
Brandstoffilter,brandstof relais,gasklep schoongemaakt,luchtweger schoongemaakt,bougies,verdeelkap,rotor,ontsteking,kabels,etc.

Somebody have a clue
mvg Mike

Verwijs trouwens iedereen die ik ken door naar deze site ,omdat ie gewoon rete goed is.

MiKE16vTurbo

Geplaatst door MiKE16vTurbo (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Mike,

Heb je er ook al eens wat verse benzine bij gedaan na een jaar is wat nog in de tank zat niet optimaal meer.

Hans

MiKE16vTurbo (0), 18 jaar geleden

Ja zat trouwens 1/4 tank vol en heb 10 liter bij gegooid met injetie cleaner spul,heeft nog niet gewerkt maar durf er zo ook niet echt mee te rijden.Maar misschien moet ik er idd. meer benzine bij gooien,zal het gaan proberen Alvast bedank voor het meedenken.
MvG Mike

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

gewoon benzine eruit pompen en nieuwe benzine erin doen , dan zal het probleem met het slecht lopen al ver over zijn denk ik

MiKE16vTurbo (0), 18 jaar geleden

Ja dat is mijn volgende plan denk,bedankt allemaal voor het meedenken,ik hou jullie op de hoogte ,ook al lukt het uiteraard

vraagje (0), 18 jaar geleden

denk constante stroom ook niet goed is op de benzine pomp
wordt normaal gestuurd door relais

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.