Volkswagen Golf: verwarming

Bouwjaar: 1986

Heren,

Mijn zwager heeft een golf 2 staan. Dez heeft een paar jaar buiten gestaan zonder te rijden. Zondag heb ik de auto aan de praat gekregen. Het is een 1.3. en loopt uitstekend. (blijft een goede auto Golf en geen roestplekje te bekenen). Alleen de kachel doet het niet. Zekeringen gecontroleerd, die zijn allemaal goed. Als je de knop omdraaid gebeurd er niets!! Misschien stekkers controleren, maar waar en welke.

Alvast bedankt.

Gr, Roland

vw-hobby

Geplaatst door vw-hobby (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MiKE16vTurbo (0), 18 jaar geleden

Hallo roland ,ben zelf ook veel met golfjes bezig altijd,en waar ik veeeel aan gehad heb is deze site : http://volkswagen.msk.ru/vw_doc/eva2/ind...
Weet zeker dat jij er ook wat mee kunt,
En je kunt ff je blower checken of die het wel doet,zit als je in de auto zit rechts onder het dashboard kastje checken als je er 12v op zet of deze het doet.
succes MvG Mike

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk even of de aanjager niet vasr zit,kun je zo bij komen rechts boven in de voeten ruimte.

Hans

vw-hobby (0), 18 jaar geleden

Bedankt, ga het proberen.

Gr, Roland

xanderevers@hotmail.com (0), 18 jaar geleden

Misschien een stomme vraag maar heb je de koelvloeistof al gecontrolleerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.