Volkswagen Polo: contactslot

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 tDI

Beste mensen,

Ik zit met het volgende probleem, vorige week heeft een collega mijn auto meegehad, toen is de startmoter doorgebrand, de oorzaak hiervan is dat soms het contactslot op starten blijft hangen, je moet hem dan gewoon met de hand terug tikken. Vandaag is er een nieuwe contact slot ingekomen, nu heb ik 2 sleutels :-( en jullie begrijpen dat dat erg lastig is, als ik nou centrale deurvergrendeling had oké, maar dat heb ik dus niet, weten jullie of er een mogelijkheid bestaad dat ik gewoon de oude sleutel kan blijven gebruiken. (met een nieuw contactslot) ik baal hier enorm van.
Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties.

Groetjes,

Eelco

eelco

Geplaatst door eelco (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Frankie3226 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo, dat is niet mogelijk.
Je kan, als je toch graag 1 sleutel voor alles wil, alle sloten laten aanpassen (waarmee een cilinderslot van toepassing is) op de nieuwe sleutel.

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

ja dat is mogelijk.... dit kan de dealer voor je regelen, maar dan zal zowiezo de originele sleutel mee moeten.

heb dit al eens bij een mercedes 190d gehad, ook nieuw slot bij bestaande sleutel gekregen... heeft wel een prijskaartje maar is zeker weten mogelijk..

eelco (0), 17 jaar geleden

Allereerst bedankt voor jullie reacties!
Het is niet anders... Zal me er bij neer moeten leggen denk ik.

Andere vraag: Ik heb nu al centrale deurvergrendeling, ik wil dit graag op een afstand bediening hebben, weet iemand of naderhand inbouwen mogelijk is? Het liefst natuurlijk gewoon origineel Volkswagen. Is dit erg duur? Dan heb ik wel het probleem opgelost dat ik 2 sleutels nodig heb..

Bedankt weer!

Groetjes,

Eelco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.