Volkswagen CADDY 51 KW BESTEL 2,0 SDI: Contactslot draait door en staat in stuurslot

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BST, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 51

Hallo ik heb het volgende probleem het contactslot van me caddy uit 2009 kan ik 360 graden draaien . Ik had af en toe al problemen met het draaien van het contactslot als hij in het stuurslot stond. Maar met een beetje wrikken en spelen draaide hij dan wel weer. Maar nu staat ie op stuurslot en kan ik de sleutel helemaal ronddraaien.

Caddyrich

Geplaatst door Caddyrich (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1325) PRO, 7 jaar geleden

Zit er niets anders op dan je contactslot te vervangen .

Caddyrich (0), 7 jaar geleden

Ja dat dacht ik al ,ga dan maar zelf proberen ik heb het nooit gedaar. Zijn er geen bedrijven die bij je thuiskomen en vervangen . Hij staat op stuurslot in mijn garage lol. In iedergeval bedankt voor je reactie☺

kaleido 1 (1325) PRO, 7 jaar geleden

Misschien staat er op you tube info .

Caddyrich (0), 7 jaar geleden

Ja ik heb wel wat gevonden op you tube , maar dan slopen ze de hele behuizing eruit stuur eraf etc. Kan ik met die paperclip het cilindertje van de sleutel verwijderen en dan al die binnen werkjes vervangen zonder het hele slotbehuizing te vervangen.

kaleido 1 (1325) PRO, 7 jaar geleden

Wat bedoel je met al die binnenwerkjes , slotcilinder als zodanig is niets aan te vervangen.
Slotcilinder er uit halen en kijken wat er afgebroken is , en van daaruit verder werken.

Caddyrich (0), 7 jaar geleden

Ik heb geprobeerd met een paperclip in het gaatje van het cilinderslot met de sleutel erin deze te verwijderen met dat lukte niet maar daarna werkte het contactslot opeens weer. Had gister ook nog een spray erin gespoten voor sloten. Bedankt kaleido voor het meedenken.

Hans4040 (270) PRO, 7 jaar geleden

Reparatie spray voor sloten...geweldig spul.
Maar mooi dat het weer werkt, bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.