Volkswagen Sharan: cruise control

Bouwjaar: 1996

kan iemand mij aub ook helpen aan een cruise control schema het is een 2.8
v6 . zit hier een aparte regelmodule in . het rare is als ik rem dan krijg ik pas spanning op de cruise control schakelaar
iemand een sugestie bvd marcel

universeel11700

Geplaatst door universeel11700 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk met de test kast of alle functie s bekroond worden alle 4 de nullen moeten dan eentjes worden of kruisjes.en is de zekering heel? er zit geen apparte module in maar als het later ingebouwd is moet het wel in de ecu aan gemeld worden.

universeel11700 (0) PRO, 18 jaar geleden

bedankt voor de snelle reactie zekering is heel weet je mischien ook zo waar deze module zit bvd marcel

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

de module zit in de ecu maar gaat nooit stuk

caddy1492 (0) PRO, 18 jaar geleden

hier zit WEL een aparte regelmodule in. kijk in je mailbox....
tijdens remmen moet er inderdaad spanning op de schakelaar komen. meest voorkomend is een ontbrekende +15 (plus na contact, en voor de fransen onder ons +apc). de module heeft GEEN zelfdiagnose, zodat je met je gewone verstand deze moet nameten. meestal een kleinigheid.. regelmodule zit naast het motorregelapparaat achter het instrumentenpaneel. heeft 12 polige stekker. let wel; dit alles is beschreven voor een originele af fabriek snelheidsregelsysteem!!

succes

universeel11700 (0) PRO, 18 jaar geleden

het was inderdaad een missende plus 15 . defekt in de stekker . bedankt voor het schema . en iedereen voor het meedenken .scheelt klant weer bekeuringen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.