Volkswagen Golf V: Cruise control

Bouwjaar: 2005

Hallo mensen,

Iemand ervaring met het nadien inbouwen van van een cruise control in een Golf V (motorcode BRU)? Ik heb me laten vertellen dat in modeljaar 2006 de bedrading reeds voor handen is, maar ik denk dat de wagen waar ik met te maken heb nog van modeljaar 2005 is... Elektrische schema's zijn dus altijd welkom. Ook een handleiding is gemakkelijk, want het ziet er op het eerste zicht wel een beetje anders uit als bij audi's en vw's van een aantal jaren geleden.

Dank bij voorbaat
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Handel + het stuurkolom regelapparaat, is in een setje leverbaar met inbouw handleiding.Let wel: heb ooit het regelapparaat moeten bestellen omdat deze niet bij de set zat meende ik, controleren dus(mischien duidt dit op het verhaal van m.j. 2005/2006, bedrading ligt er wel meende ik). Ik weet niet of het coderen met een universele testkast lukt(dit moet interactief)
Waneer nog nooit gedaan is dit eerst wel ff werk.

Fredo (0), 18 jaar geleden

Volgwagen, bedankt. Ik zal er eens voor horen.

Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.