Volkswagen Golf: Golf tdi 81kw slecht starten warme motor 1998

Bouwjaar: 2006

Hallo mensen,

Ik heb een golf uit 1998 een TDI, hij start met koude motor zonder problemen, maar met een warme motor slaat ie pas na 5 seconden aan. Ik denk niet dat het de startmotor is, want dan zou ie ook op een koude motor moeilijk aanslaan Wie heeft hier ervaring mee en kan mij een nuttige tip geven.

Iso

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

als de accu goed is trek dan de steker van de tempsensor als de motor warm is als hij dan goed aanslaat is het toch je tempsensor, en laat hem voor de zekerheid eerst uitlezen.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat is de km stand? een ralle inspuitpomp komt ook nog wel is voor.
Maar idd eerst de temp sensor (+/- 20 eurie)

hb4247 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de motor warm met een los genomen temp.sensor stekker wel snel aanslaat is het 99% de startmotor.

Een nieuwe starten monteren met een hoog toerental. bij somige bedrijven hebben ze meerdere type's

tsgenc (65), 18 jaar geleden

De km stand is 172000 de auto heeft bijna elke 6 maanden stilgestaan in een garage van een particulier. Ik heb de auto pas 2 weken

tsgenc (65), 18 jaar geleden

Het probleem is opgelost. de huidige accu was te zwak, heb een nieuwe accu inalten zetten en hij start gelijk op een warme motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.