Volkswagen Caddy: cruise control inbouwen.

Bouwjaar: 2006

heb een vraagje ben bezig met het inbouwen van een cruise control heb alles er in zitten moet alleen nog 1 draad monteren die zit tussen het regelmoduul onder stuurkolom en ergens een blauwe stekker in de w box. wie kan mij vertellen waar ik deze precies moet plaatsen in welke stekker en op welke pin bezetting. het gaat om een caddy tdi. alvast bedankt.

laurens6453

Geplaatst door laurens6453 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

caddy1492 (0) PRO, 18 jaar geleden

wel een moduul gemonteerd die is geschikt voor cruise control? zit er namelijk niet standaard in. 1K0953549A is het nummer
aan stuurkolommoduul T20/13
aan stekker waterbox links in de hoek T12/4
of aan motorcomputer onder e-box motorruimte T94/20
dit is in beide gevallen een zwart/witte draad

viel spass

caddy

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

idd, voor CC moet je een ander regelmodul hebben, maar denk dat je een compleet setje gemonteerd hebt?
dus komt wel goed.

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb een compleet setje met regeleenheid en al. het ging me om de stekker waar die zit.trouwens wat houd e box in is dat een regeleenheid die alle data verzamelt. want bij elk merk heb het weer een andere naam. ik ga maandag kijken of ik de stekker kan vinden. alvast bedankt.

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem is bijna opgelost we hadden een verkeerd type gekregen. nu we de goeie hebben ging het monteren een stuk beter alleen nu het vrijgeven van de cruisecontrol nog. nu kunnen ze bij de dealer weer geen verbinding maken met de ecu en ook de stuurbekrachtiging is er mee gekapt. lang leven volkswagen.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Stuurbekrachtiging kapt er wel vaker mee(bij werkzaamheden), klein stukje rijden, en werkt weer.

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem is verholpen. de ecu onder de stuur kolom was defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.