Volkswagen caddy: Koppeling

Bouwjaar: 1996

Wie kan mij helpen?
Ik heb in mijn caddy 1.9 SDI een andere motor gemonteerd nu slipt echter de koppeling, de koppelling grijpt te laat aan, kan ik dit anders afstellen zodat de koppeling eerder aangrijpt? of is er iets fout met de koppeling?
GJ

gjprutser

Geplaatst door gjprutser (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Is niets aan af te stellen, deze heeft hydraulische bediening. Ik zou eerst proberen om deze te ontluchten, helpt dit niet dan is er idd iets mis met je koppeling/vliegwiel.
suc6

gjprutser (0), 18 jaar geleden

De koppeling wordt bediend door een koppelingskabel en niet hydraulisch, is het dan wel af te stellen?
GJ

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

deze caddy heeft indd, nog een kabelbediening! deze kabel is niet af te stellen, (wel terug te stellen) na het vernieuwen van de kabel stelt deze zich automatisch in de goede positie..

paul,

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

..bloos.. ik nog helemaal op etka(verkeerd)opgezocht zat al mega te twijfelen.
sorry.
Maaruuh hadden dan alleen de tdi`s hydraulisch? ik meen toch echt sdi`s gezien te hebben met hydraulische bediening(dat zou dan wel een later bouwjaar zijn).

Ik ga dus nu idd met paul`s antwoord mee.

gjprutser (0), 18 jaar geleden

Ik heb de koppelingskabel zich opnieuw laten afstellen, de koppeling grijpt nu goed aan al zit hij wel wat hoog maar hij slipt niet meer
Bedankt voor jullie reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.