Volkswagen Golf III: CV: gaat pas open na 2x sleutel draai

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 (2e)

Hallo,

Heb (m'n eigen) golf 3 cabrio staan. De pomp van de CV is stuk geweest, deze is inmiddels vervangen. sinds deze vervangen is heb ik het volgende probleem: deur opslot maken gaat goed, maar om open te maken moet ik de sleutel 2x draaien om hem 1 keer open te krijgen. nou is dit op zich geen probleem je bent er zo aan gewend.

nu ben ik bezig een alarm te installen, en word het wel een probleem. het alarm geeft namelijk maar 1 keer een open puls af. dus de deuren kunnen met het alarm wel worden gesloten maar niet worden geopend.

herkend iemand dit probleem? en wat zou ik eraan kunnen doen?

Airco Service Point

Geplaatst door Airco Service Point (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoor je de pomp wel de 1e keer?
Zo niet,dan ligt het misschien aan de schakelaar in de greep die open/dicht doorgeeft.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Een schema van de CV vind je hier :

http://www.vwgolf-info.nl/elektrische_sc...

Wel even de CV goed aansluiten op het alarm, omdat deze een luchtpomp heeft, heeft hij een langere activeringstijd nodig dan bij een gewone CV.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.