Volkswagen GOLF: CV / ramen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BCA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Lezers ,
Wie O Wie weet de / een oplossing?

Plots doet mijn centrale deurvergrendeling het niet meer via de handbediening .. de batt is goed heb geprobeerd met 2e sleutel en die werkt ook niet .
Ik kan wel de sleutel gebruiken voor te sluiten en te opnenen en dan werken alles 4 deuren.
Wie heeft dit eerder meegemaakt?

b.v.d.
Groeten Alex

Alexks

Geplaatst door Alexks (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Het is toevallig als beide afstandsbedieningen stuk zouden zijn maar het zou wel kunnen (en een lang niet gebruikte afstandsbediening kan ook voor problemen geven na een tijd). Batterijen zeker weten goed? Heb je een nieuwe gemonteerd? Reageert hij wel als je op "open" drukt of ook niet?
In ieder geval de wagen laten uitlezen en als daar niets uit komt dan de afstandsbedieningen opnieuw laten inleren en kijken of ze het dan wel doen.
Zo niet, dan mogelijk defect in de comfortmodule.

Alexks (0), 6 jaar geleden

Ricky;

Dank voor je support ... storing is inmiddels verholpen.
Zekering 5 was eruit waardoor CV Ramen en Binnenverl het niet meer deden !

De boosdoener was een draadbreukk/storing in de deurdraadboom en soms bij gebruik waardoor de zek er soms weer uitflapte.

Grt Alex

Alexks (0), 6 jaar geleden

De boosdoener was een draadbreukk/storing in de deurdraadboom en soms bij gebruik waardoor de zek er soms weer uitflapte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.