Volkswagen Passat 2001: Cv/binnenverlichting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZX, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 125

Ik heb een probleem met mijn Passat B5 2,3 V5
Ik heb vorig weekend het bestuurders slot vervangen om dat die stuk was. Die is nu vervangen. Maar nu begon gisteren de binnen verlichting te knipperen en de portierverlichring aan de onderzijde van de deuren. Na die actie werkt de binnen verlichting niet als je de achterdeuren en de bijrijders deur open doet. Ze doen het wel bij het openen van de bestuurders deur en op de cv met sleutel en afstandsbediening de zoemer van de verlichting doet het ook en de comfortmodule is droog zie foto! De zekeringen zijn goed. de ventilatie rooster verlichting en de make-up spiegel verlichting rechts doen het ook niet meer.

Wie weet waar ik moet zoeken of wat het kan zijn !

corriG60

Geplaatst door corriG60 , lid sinds 11 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.