Volkswagen Golf 1999: De snelheidsmeter

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 150

De snelheidsmeter van deze Golf4 V5 auto doet het plots niet meer, tevens wil die soms niet of moeilijk starten na dit probleem vooral als die warm is, bij koude motor geen probleem maar de snelheidsmeter blijft gewoon dood, waar moet ik dit probleem zoeken ....wie weet het ??

NB: ik ga hem straks met VAG eerst uitlezen eens kijken wat daar uitkomt .

Kaneel 200

Geplaatst door Kaneel 200 , lid sinds 6 jaar geleden

5 Reacties

Problemcar Hulplijn PRO, 5 maanden geleden

Lijkt me niet dat daar een verband in zit, de startproblemen liggen waarschijnlijk aan je temperatuurzender. Als die te koud aangeeft dan verrijkt hij je brandstiofmengsel en verzuipt hij. Als je hem kunt uitlezen kun je de temperatuur ook uitlezen en dan weet je of dit klopt.

Kaneel 200, 5 maanden geleden

Ik heb hem uitgelezen er kwam een startvergrendeling fout code uit, ik heb de plus er 2min af gehad en nu werkt de KM/h weer normaal en blijkt dat alles weer oke te zijn , het is nog even afwachten of die storing ook werkelijk wegblijft.

Kaneel 200, 5 maanden geleden

De bovenstaande storing is weer terug gekomen, niet starten zodra die lang in de zon heeft gestaan.

Kaneel 200, 4 maanden geleden

De golf 4 V5 staat al een week stil en loopt niet niet meer ik heb nu de ECU eruit gehaald en sleutelvrij laten maken, vandaag opgehaald ik zet hem er morgen in en laat het weten hoe het is gegaan, bij uitlezen telkens foutcode v/d startonbreker vandaar sleutelvrij laten maken.

Beste antwoord, geplaatst door Kaneel 200, 4 maanden geleden

Vanmorgen de sleutelvrije gemaakte ECU weer gemonteerd. De Golf V5 1999 met meer dan 200,000 op de teller startte weer gelijk en loopt prima, hopelijk is die storing nu verleden tijd. Ik had voordien de krukascensor al vervangen omdat de KM/u teller het niet meer deed ,maar storing niet goed starten en na 2 sec afslaan bleef nog wel aanwezig .Daarna de ECU sleutelvrij gemaakt na uitlezen staronderbreker Mobliz.... defecte startonderbreker sleepring contactslot .ect ik heb deze reparatie op de ECU na deels zelf opgelost en dat scheelt bakken met $$$$$$$ .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.