Volkswagen Polo: demontage kofferbakslot VW polo 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI

Hoe demonteer ik een achterklep slot van een VW polo en hoe krijg ik het slot eruit ??
Er heeft iemand bij de auto van mijn zoon met een schroevendraaier in het achterklep slot zitten moeren en nou past er geen sleutel meer in!!!!!
Hoe krijg ik het slot -huis?? eruit ??? er zit een pennetje doorheen kan dat eruit ??? of moet je ermee naar de dealer ???
Ik wou de pennetjes proberen te vervangen in een ander slot zodat je dezelfde sleutel weer kunt gebruiken!!!!???

Wie o wie kan HELPEN ??

Bij voorbaat dank.

Klaas.

Kalaas

Geplaatst door Kalaas (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MarcoVW (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat kan best lastig zijn om zelf te vervangen. De hele handgreep moet van binnenuit gedemonteerd worden.
Even globaal wat er moet gebeuren:
Binnenbekleding eraf en van binnenuit de stangetje van de handgreep los klikken + een schuif opzij schuiven. De handgreep kan er dan uit.
Het enigste probleem is: Het slotcilindertje kan eigenlijk alleen eruit gehaald worden als de sleutel erin zit en gedraaid kan worden. Dus om dit er nu uit te krijgen bestaat de kans dat je iets van de handgreep kapot maakt.

Kalaas (0), 10 jaar geleden

Okè, bedankt daar was ik al bang voor dat de sleutel erin moest, die is er helaas niet meer bij. Ik ga wel wat proberen.

Mvg, Klaas.

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Of slotcilinder zo slopen dat die pennetjes (baardjes) heel blijven en dan deze overzetten in een andere cilinder maar vraag de dealer eens wat cilinder kost als je besteld op chassisnummer, dan gelijk passend op je sleutel en kan je de oude cilinder eruit slopen en alleen dan het huis heel houden.

Kalaas (0), 10 jaar geleden

Bedankt Ricky ik ga het proberen.

Mvg, Klaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.