Volkswagen Polo: Deur

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 (polo variant)

Hallo allen,

Sinds enige tijd ben ik het het bezit van een VW polo variant. (Caddy chaissis en veel onderdelen van een caddy in de carrosserie) Echter nu heb ik op normale wijze de bestuurders portier afgesloten. Maar bij het openen werd de deur wel ontgrendeld, maar ging deze niet open. Dus wel van slot, maar niet meer te openen.

Heeft iemand een idee, hoe ik deze deur weer open kan krijgen? Ik kan dus ook niet bij de bouten aan de kop zijn kant.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Biggles

Biggles87

Geplaatst door Biggles87 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

je zal de bekelding eraf moeten halen en dan via de binnen kant het slot zien open te krijgen het zal niet makelijk gaan.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Geef eens een paar goede tikken op de buitengreep (zonder deuken te slaan),kan zijn dat deze van binnen iets open blijft staan en de deur kan dan niet open,met een paar klappen wil hij wel eens terugspringen,ander inderdaad Jan's verhaal aanhouden.

Biggles87 (0), 14 jaar geleden

De binnenbekleding er af halen gaat niet lukken. Athans niet zonder deze kapot te maken, en dat was niet echt mijn bedoeling. Deze zit namelijk deels achter het dashboard.

Door een deel van de bekleding los te peuteren heb ik wel toegang tot het hang en sluitwerk. Echter wat duw en trekwerk heeft ook niets opgeleverd. Het is lastig om te kunnen kijken waar je mee bezig bent.

Misschien dat iemand al eerder met dit bijltje gehakt heeft.

Alvast bedankt voor de reacties.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=Biggles87]Misschien dat iemand al eerder met dit bijltje gehakt heeft.[/quote]
Wat ricky zegt kan uitkomst bieden, lukt dit niet dan zal er letterlijk met het bijltje moeten worden gehakt.

Gr. paul

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou dan zul je toch de bekleding eruit moeten zien tekrijgen en ja dat kan best tekosten gaan van de bekleding maar je moet wat.

groetjes jan.

sciroccofreak (0), 14 jaar geleden

Je zou het raam kunnen openen, dan de raamsnor (binnenzijde) omhoog kunnen halen.
het kapje van de handgreep kun je naar voren verwijderen. 2x sterschroef, deurpalletje eraf draaien en paneel naar je toe halen
dan zul je in de zijkant van het paneel 1 of 2 schroefgaatjes kapot trekken, maar kun je erbij.

succes! groet, victor

Biggles87 (0), 14 jaar geleden

Zover ben ik al geweest. Via VW sloop ben ik ook al getipt om heel langzaam de greep aan de buitenkant aan te trekken. Dit zal ik nog even proberen. En anders zit er niet veel meer op dan de binnenbekleding te slopen, om toch bij het slot te kunnen. :'(

Afijn, bedankt voor de tips tot nu toe!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.