Volkswagen Golf IV: Deur bestuurderskant op slot

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Hallo allen,

Ik zit met het volgende probleem: de deur van mijn bestuurderskant wil niet meer open. Van zowel binnen als buiten met geen mogelijkheid los te krijgen. Vanaf buiten draait de sleutel door in het slot en kan dus eindeloos rondjes draaien. Vanaf binnen gaat de deur ook niet los met de hendel; wanneer ik deze naar me toe trek gaat wel het 'knopje' in de deur omhoog (en weer naar beneden) maar de deur gaat niet open. Wat kan ik doen om mijn deur los te krijgen? Heb de auto al eens stroomloos gehad.

Jerooney

Geplaatst door Jerooney (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 10 jaar geleden

Wegenwacht bellen....die hebben vaak wel een stukje gereedschap om de deur van buitenaf te openen.
Daarna....deurbekleding eraf halen en kijken wat er mis is.

michielwehkamp (0), 10 jaar geleden

Ik denk dat de wegenwacht je ook niet kan helpen, je zult de deurbekleding met dichte deur eraf moeten halen en het slot kapot moeten kappen.

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Probeer eens met flink op de deur te bonken en tegelijk de cv te bedienen of je hem open kunt krijgen.

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

heb je al eens geprobeerd het knopje wat omhoog komt vast te houden en dan nogmaals de deurklink van binnen te bedienen?? Meestal gaat dit nog wel.

tip is wel, als hij eenmaal open is niet meer dicht doen maar het slot direct vervangen. Het binnenpaneel is alleen bij geopende deur zonder schade te demonteren.

Jerooney (0), 10 jaar geleden

Probleem is inmiddels opgelost, via deurslotreparatie.nl! Top service was binnen een half uurtje gepiept.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.