Volkswagen TOURAN: deurslot

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKC, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

linkerachterdeur ontgrendeld niet met afstandbediening, van buiten met deurhandvat niet te openen, en ook niet van binnenuit. wat is de truc om hem te openen?
touran TDI van 2005 , motorcode BKC

joost60

Geplaatst door joost60 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ernst Tempel (0) PRO, 5 jaar geleden

auto laten lopen en iemand de ontgrendelingsknop laten bedienen en tijdens het bedienen met de achterkant van de vuist stevig op de deur bonken onder de deurkruk
als je geluk hebt gaat hij dan van het slot af.

kaleido 1 (1680) PRO, 5 jaar geleden

En als hij open gaat het slot zo snel mogelijk vervangen , in ieder geval het kinderslot er af halen zodat hij van binnenuit te openen blijft als je geluk hebt.

joost60 (0), 5 jaar geleden

dank je ernst tempel, tip geprobeerd, helaas geen resultaat. Je hoort bij het ontgrendelen tweemaal een klikgeluid, terwijl de kant waar het slot wel werkt maar een klik tehoren is. Het lijkt net hij probeert te openen en daarna weer sluit.
de vraag is hoe verder.??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.