Volkswagen Lupo: Deurslot defect - deur gaat niet meer open

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Mijn deurslot met cv is defect geraakt en gaat zowel electrisch (dus cv) als handmatig niet meer van het slot af. Zowel van buiten als van binnen reageert het slot nergens meer op. Ik moet nu via de passagiersdeur mijn auto in. Heb het deurpaneel al eraf gehaald maar kom er niet mee verder.

Wie weet hoe ik dit kan oplossen.

JochemT.

Geplaatst door JochemT. (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1660) PRO, 11 jaar geleden

Slot is vaak het probleem , deze motortjes gaan defect , als je bij het slot kunt komen deze slopen dan kan de deur weer open.
Complete slot vervangen , kost niet de wereld.

JochemT. (0), 10 jaar geleden

Excuss voor het niet terug melden. Via een ander forum werd mij geadviseerd om de sleutel in het slot te steken, op open draaien en een paar goede klappen op het portier te geven bij het slot. Dit heeft gewerkt en de deur ging weer open. Via marktplaats een nieuw slot gekocht en geplaatst, deze werkt perfect. Topic mag dicht.

kaleido 1 (1660) PRO, 10 jaar geleden

Geluk gehad , maar mooi dat het zo gelukt is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.