Volkswagen 0: deursloten vervangen hoe ?

Brandstof: Benzine

deursloten vervangen hoe krijg ik de grepen of cilinders eruit zijn kapot door inbraak wie kan mij het vertellen of een schema laten zien
het is een 3 deurs polo uit 1998 44kw
mvgr Ben

Ben-62

Geplaatst door Ben-62 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Via de zoekfunctie te gebruiken is dit al diverse malen uitgelegd.
Op de zijkant van het slot , binnenkant deur , zit een boutje die je terug moet draaien , niet tever , dan komt er een klip los , een beetje bewegen met de kruk en hij is los.

Ben-62 (0), 11 jaar geleden

Bedankt Ferrie ik ga een handgreep halen en er inzetten je hoort nog wel hoe het ging
gr Ben

polorenaultfiat (0), 11 jaar geleden

Nog een tip: ooit ook eens het slot vervangen. Zeg maar, deur vervangen. Maar om de oude sleutel te kunnen blijven gebruiken heb ik de veertjes en schuifjes overgezet. Als je die nog kan redden uit het ingebroken slot. Je kan het cilinder, met veertjes en schuifjes uit het oude slot schuiven (MAAR laat niks wegspringen, dus hou alles bij elkaar!!!!! als het eruit springt, is het een heel gedoe om het er weer in te krijgen. Er zijn zo'n 5 of 6 schuifjes. Je kan ze met je vingers tegenhouden. Die kunnen weer in je nieuwe slot geschoven, en zo is je oude sleutel weer bruikbaar. Effe prutsen, maar wel zo makkelijk.

Ben-62 (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.