Volkswagen Bora: deurvergrendelingsprobleem model zonder afstandsbediening

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 90pk

deuren gaan met sleutel niet altijd allemaal toe via sleutel bestuurdersdeur(soms allen probleemloos of andere keer enkel de bestuurdersdeur alleen) en ook bij het rijden dat soms alle deuren toe en opengaan ,ook lichtje bestuurdersdeur knippert soms ook niet bij de bestuurdersdeur
bij andere deur werkt dit volledig normaal, heb al is gehoord dat er contacten moeten gesoldeerd worden
Graag geweten moet de binnenbeplating van de deur (waarschijnlijk enkel de bestuurdersdeur??) en hoe het best aan beginnen?
alvast bedankt voor reacties

guidod

Geplaatst door guidod (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

guidod (0), 11 jaar geleden

nog niemand die het probleem kent van bora centrale vergrendelingsprobleem en aansluitsturing??

guidod (0), 10 jaar geleden

ik heb nog geen oplossing, daarom ga ik het nog eens melden

guidod (0), 10 jaar geleden

heb de onderkant los,maar weet niet hoe je het pinnetje voor te sluiten en te openen moet losmaken, moet het ijzeren staafje eruit getrokken worden??, en dan kan ik pas iets verder zoeken
dank u

guidod (0), 10 jaar geleden

deurvergrendeling heeft enkele dagen gewoon gewerkt,maar soms lukt het niet met de bestuurdersdeur (ledje pinkt niet bij vastdoen soms na paar pogingen lukt dit wel)
maar hoe krijg ik het pinnetje met ledje los om het hele paneel te lossen?
dank u

kaleido 1 (1895) PRO, 10 jaar geleden

Hele deurpaneel dient eerst volledig verwijderd te worden.
Rondom schroefjes eruit , afdekkapje van de handgreep eraf , daaronder de bevestigingsschroeven van de handgreep verwijderen .
Probleem zit bijna zeker in je slot zelf.

guidod (0), 10 jaar geleden

heeft nu 1maal voor gehad dat ik de bestuurdersdeur met sleutel open doe en topje gaat omhoog en ledje bleef pinken , maar om alles te demonteren weet ik nog niet hoe je dit topje met ledje opzij moet losmaken
zal wel deurslot kunnen zijn ,maar het demonteren lukt niet???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.