Volkswagen Caddy: dieselpomp verv. loopt niet meer

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 turbo diesel

Een vriend kwam met een caddy 1.6 td. (motor golf 2).hij had de diesel pomp vervangen, maar wist niet dat hij op 'tijd'moet staan, heb nokkenas en pomp met orgineel middlock blokjes vergrendeld, het vliegwiel op tijd gezet , maar geen succes, zelfs met remmereiniger niet, de oude pomp had hij op advies vervangen omdat hij heel lang moest starten in koude toestand, gloeipluggen zijn nieuw, maar wil niet aanslaan. wie heeft er een idee ? charl

pinodiangelo

Geplaatst door pinodiangelo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

indien de motor niet aanslaat op remmenreiniger, denk ik dat je een probleem hebt met de distributie.
indien er geen mechanisch probleem is moet deze motro starten!
Dirk

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

pomp zul je op tijd moeten zetten met een meetklok en speciale houder voor bosch ve pompen. staat hij niet op tijd gaat hij het niet doen. De blokkeerpennen in de pomp zetten heeft geen zin. Ook kan hij nog een halve slag verkeerd staan. hij spuit dan in op het moment dat de kleppen op tuimelen staan.

stellen doe je door de pomp zelf in de steun te verdraaien.

succes.

paul59 (0), 11 jaar geleden

denk eraan dat 3 dingen juist moeten staan vliegwiel(kijken via kijkgat) pomp (buisje insteken) nokkenas (aan achterkant sleutel of platijzer in inkeping leggen komt het niet uit dan krukas (zie vliegwiel) halve slag draaien , dus eerst vliegwiel en nokkenas dan pomp . PS alvoorens te starten ALTIJD een volledige toer met de hand rond laten gaan zo kan je geen klepschade veroorzaken indien je de motor niet volledig rond krijgt staaat er iets niet goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.