Volkswagen Transporter: distributiemerkteken op vliegwiel

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,4 5cillinder

Ik ben met een volkswagen transporter bezig waarvan de riem was geknapt.Cillinderkop vervangen en de boel weer in elkaar gezet, nu heb ik op het vliegwiel 2streepjes naast elkaar staan, ik dacht dus dat het 1ste streepje 5 graden voor het bdp was dus ik heb het 2destreepje gebruikt, toen de nokkenas op tijd gezet met het stripje in de gleuf en daarna de brandstofpomp met micrometer op 1 mm in bdp.De motor loopt wel maar niet echt netjes, eigenlijk geen overmatige rookontwikkeling maar ik kom toch wat vermogen te kort, het probleeem zit hem denk ik in de merktekens op het vliegwiel,wat is er bij mij verkeerd gegaan?ik hoor het graag.

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Of je moet 'n streep hebben waar O bij staat of je moet 'n inkeping als teken op het vliegwiel hebben in de vorm van 'n V .Is wel uitermate slecht te zien ( en te vinden).

GR.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.