Volkswagen Transporter: koude motor trekt niet

Bouwjaar: 1993, Motorcode: 2400

ik heb een transporter t 4 , geen turbo .Als hij koud is bij het vertrekken is hij zeer traag en reageerde slecht op de gas .Na enkele korte tijd is hij er door .Ik heb dat al een geruime tijd .De bestelwagen is altijd al traag geweest , sommige beweren te traag in gereden .Heb al eens met dezelfde type gereden , zelfde bj en die is wel wat vinniger .Wat zou de reden zijn .De persoon die er mee gereden heeft was wel iemand die zeer traag reed als hij nieuw was .Ondertussen heeft die bestelwagen wel 180000 km op teller .
Wie kan er mij een verklaring geven .

kriko

Geplaatst door kriko (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans 1967 (0), 17 jaar geleden

Als ik jou was stelde ik de vraag eens op t forum van www.weetjewel.com
Daar gaat t alleen over de VW Transporter T4en T5.Er zitten daar allemaal mensen met tansporters.Ik denk dat die je daar wel verder kunnen helpen.Ik stel daar ook altijd mijn vragen over mijn transporter.Veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.