Volkswagen Golf IV: distributiriem of ketting

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: V5 2.3

Hallo , ik wilde weten of de V5 2.3 150 pk uit '98 een distributieriem of ketting heeft ? en om hoeveel km vernieuwen

Ropan

Geplaatst door Ropan (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

martijn v o (0), 12 jaar geleden

AGZ? dan is het een ketting.

Ropan (0), 12 jaar geleden

Hey Martijn , ja klopt :) ik ben ff e.a. aan uitzoeken voor schoonzus .... weet jij dan ook toevallig om de hoeveel km de multiriem moet worden vervangen ?

Dank Robert

martijn v o (0), 12 jaar geleden

Als je de auto net gekocht hebt en het niet bekend is wanneer deze is vervangen zou ik hem vervangen (met de spanrollen).

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Staat geen vervangingstermijn voor maar meestal rammelen ze al rond de 130.000 km afhankelijk van de leeftijd. Is een grote en dure klus dus als het allemaal goed klinkt zou ik er niks aan doen, maar als die van jou nog nooit is vervangen en hij is uit '98 zeg je dan weet ik eigenlijk wel zeker dat hij wel rammelt maar dat zou je moeten horen. Als je hem wel laat vervangen dan moet je in ieder geval de geleiders en de spanners met de ketting mee vervangen en eventueel de tandwielen. (p.s. Als je weinig sleutelervaring hebt dan moet je hier niet aan gaan beginnen).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.