Volkswagen Golf: doorhangen deur

Bouwjaar: 1992

hallo
weet iemand hoe ik de deur eventueel kan afstellen deze hangt flink door.Hij zakt door als ik de deur opendoen.Er zitten bouten op de scharnieren weet niet of deze voor het stellen zijn?

groetjes math
thanks voor jullie reacties
bIJ HET VERVANGEN VAN DE SLOTEN MOET DAN HET VOORSPATBORD ERVANAF OM AAN DE BOUTEN TE KOMEN??
THANKS


koiba

Geplaatst door koiba (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Fredo (0), 19 jaar geleden

Denk niet dat die deuren te stellen zijn. Gewoon krik eronder met een houtblok ertussen en dan de deur terug naar boven krikken. Deze wagens hebben er nogal veel last van. Succes

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Van de deuren van deze auto kun je de helft van het scharnier (het deel dat aan de auto zit) samen met de pen vervangen. Daarna zal de deut niet meer doorhangen.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

sluit mij bij jan aan, scharnier versleten.

Tim_vr6 (0), 19 jaar geleden

Krik eronder zou kunnen, maar ik denk dat dat een lapmiddel is, en dat het probleem dan terug komt op den duur.
Ik zou gaan voor nieuwe deurschanieren en pen.

Suc6,
Tim.

Fredo (0), 19 jaar geleden

Inderdaad, het opkrikken van zo'n deur is tijdelijk. Wil je toch dat ze niet terug gaat hangen, dan ben je misschien beter af met een nieuw scharnier en pen
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.