Volkswagen Golf III : Dorpels

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: VR6

Hey!


Ben een beetje aan het hobbyen bij mij in de garage, alles bij beetje netjes maken, en nu ben ik op het punt dorpels gekomen..., Onder mijn voordeur aan de onderkant zit er flink wat roest op de dorpel.. gaten/doorroesten op een stuk van 20/25cm, om het krikpunt zeg maar. Onder de dorpel hoezen zit verder niet echt roest, enigste roest wat er is zie je als de hoezen erop zitten, maar nu weet ik dat bij de keuring die hoezen er ook op blijven, Mag het voor de keuring dat ik daar dan wat platen/plaatjes op las ( de gaten en rotte plekken )....De auto is 19dec gekeurd..en goed! Maar volgens mij komt hij zo never nooit door de keuring! Dus hoe ze dat hebben gedaan ? :P dus, iemand ? mag dat voor de keuring?

Groetjes
Robert

Robert178

Geplaatst door Robert178 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

maak eens wat foto's

Robert178 (0), 15 jaar geleden

Zal ik doen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.