Volkswagen Golf III : Koppelingskabel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hoi allemaal,

Kan iemand van onze deskundigen mij uitleggen, hoe lang het vervangen van een zelfstellende koppelingskabel van een Golf Cabrio 3 mag duren?
Je vraagt vooraf aan een deskundige hoe lang, deze geeft antwoord en het blijkt echt veel en veel langer te hebben geduurd.
Dat kan, natuurlijk, maar dat diegene je dan vervolgens het tegenzittende werk voor de volle 100 % op je wil verhalen, valt mij zwaar.
Graag jullie mening en advies.

Groetjes Martina

Martina

Geplaatst door Martina (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

andreas08 (0) PRO, 15 jaar geleden

dit kan je navragen bij een dealer of anders bij de importeur zij kunnen je dit precies vertellen

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

als je een nieuwe kabel koopt zit deze al in positiestand dat wil zeggen dat de zelfstelinrichting al op spanning staat doormiddel van een plastic hulpstuk ,nu is het alleen zaak de kabel onder op de pedaal te krijgen dat is wel wat pielen ikzelf doe er ongeveer 15 min. over dan voor op de koppelingshandel zetten is ook zo gebeurd dan zelfstelblokkering eraf pakken en klaar is ie,laten we ruim schatten een half uur,maar als je dit nog nooit gedaan hebt zit je wel te kloten om hem onder goed op de pedaal te krijgen laten we het dan op 45 min. tot een uur houden

Martina (0), 15 jaar geleden

Hoi,
Een paar antwoorden heb ik gekregen, maar daarna heb ik zelf nog even gereageerd.
Is dit berichtje door de moderator verwijderd, zo ja waarom?
Als ik in dit bericht iets heb geschreven, wat fout was of in strijd met,..... maak me daar dan op attent, van je fouten kun je leren.
Ik ben werkelijk heel erg benieuwd!!!

Groetjes martina

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

Martina, wij zijn ook benieuwd wat je dan schreef.
Er is niets door het moderatorteam verwijdert.

En de koppelingskabel vervangen duurt een half uur.


mvg.Hans
moderator.

Martina (0), 15 jaar geleden

Beste Hans,
Ik heb me in alle redelijkheid ook afgevraagd, wat ik fout zou hebben gedaan, maar ben daar in eerste instantie wel van uuit gegaan.
Een bericht wordt niet zomaar verwijderd van een topic; maar goed het is niet gebeurd en daar ben ik wel erg blij mee, want je hebt meteen een naam.
In grote lijnen heb ik geschreven, dat ik een tijd van 3 uur, ondanks dwarsbalken en wat dies meer zij bij een cabrio, te lang vond, vooral ook toen ik zag dat de desbetreffende 'monteur' alleen maar werkzaam was in het interieur. En toen ik hem vroeg of het allemaal naar wens ging zei hij, ik heb de hele zekeringskast moeten verwijderen. Dat laatse wilde ik gecheckt hebben, vandaar mijn vraag aan de kanjers hier. Maar het is mij nu allemaal duidelijk. Wel, dat gebiedt de eerlijkheid te zeggen, heb ik hem een kneus genoemd en misschien zou dat dan de reden tot verwijdering zijn geweest, zo dacht ik. Maar ik heb vast met het plaatsen een fout gemaakt. Goed alles is duidelijk; enorm bedankt allemaal voor alle hulp en wat mij betreft, topic gesloten.

Groetjes Martina

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

Oke, bedankt voor de feedback.
En om verder e-mailverkeer naar jou te voorkomen, op je verzoek gesloten.

mvg.
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.