Volkswagen Jetta: draadje over en 2e trap werkt niet

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo ik heb een 84 jetta waar ik een 1600 blok in heb gehangen met bak en draadboom maar nu hangt er bij de carburateur een zwart draadje met een rode stekker waar 12v opstaat hij komt van zekering 17 .
ondertussen doet de tweede trap van de carburateur het niet ,het zou heel raar zijn als dat niet met elkaar te maken heeft maar ik zie niet waar ik hem aan moet sluiten

jurgenvw

Geplaatst door jurgenvw (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

wat is nou het bouwjaar van de jetta, 84 og 89, en welke motor lag er origineel in

Groeten Marcel

P.S. mail me anders even je kenteken

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

vergeet het vorige, ik kan nergens schema's van die oude wagens vinden.

Draad zou van spruitstukverwarming kunnen zijn, is dan een dikke draad met een vlakke stekker, die onderop je inlaatspruitstuk moet komen.

Groeten marcel

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=hellbat]vergeet het vorige, ik kan nergens schema's van die oude wagens vinden.

Draad zou van spruitstukverwarming kunnen zijn, is dan een dikke draad met een vlakke stekker, die onderop je inlaatspruitstuk moet komen.

Groeten marcel[/quote]
Spruitstuk verwarming voor de zgn egel is een dikke draad want daar moet nogal wat vermogen door. Is de draad bij jou misschien voor het verwarmingselement van de choke.

Hans

Paulus8636 (0) PRO, 15 jaar geleden

En de tweede trap wordt opengestuurd door een vacuumdoos. Pas bij volgas kan de tweede trap open als er genoeg vacuum in de eerste trap is (bij hogere toeren). Bij minder dan volgas is de tweede trap geblokkeerd.

Succes,
Paul

jurgenvw (0), 15 jaar geleden

dank je wel ,ik heb dat nagekeken en hij zat idd verkeerd .
ik heb vandaag bij iemand onder de klep van een golf 2 1.6 gekeken en ontdekt dat er ook twee vacuumslangetjes omgewisseld zaten
hij loopt weer als een zonnetje
jurgen[

jurgenvw (0), 15 jaar geleden

centrale vergendeling hoe werkt dat?
ik heb nieuwe deuren in mijn 84er jetta gezet en daar zitten van die vacuumdoosjes voor de cv in ,ik heb ook de pomp meegenomen ,zit hier nog een relais bij of iets anders electronisch,of is slangen aansluiten en draadjes vastknopen genoeg?

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

Dag,
uw vraag over de CV in een ander topic is verwijderd.
2x hetzelfde vragen is niet nodig en werkt alleen verwarrend.

mvg,
moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.