Volkswagen Jetta: Niet starten met Warme moter

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Heej

een klant van ons heeft een probleem met z'm jetta tis volgens mij eentje uit 94 of 93
nu heeft hij het probleem dat als de auto lange afstand heeft gereden >20 km dus goed warm . dat de auto niet meer start . als je het contact nu omdraaid hoor je de auto alleen tikken ( net alsof de accu leeg is ) maar deze is nieuw.
nu heeft hij zelf een directe draad gespannen van zn startmotor en die naast zn accu zitten als hij hem dan niet aan de praat krijgt drukt hij het draad op de + en lopen dat gekke ding .. maarja niet erg handig .. wat kan nou het probleem zijn ? miss contact blokjes op t slot ? of iemand miss andere ervaringen ?

liefst zo veel mogelijk antwoord!

Bedankt alvast

Berizzle

Geplaatst door Berizzle (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Contactblokje is idd de eerste verdachte, die gaan als warmebroodjes......

Gr. paul

Berizzle (0) PRO, 15 jaar geleden

zit nieuwe contactblokje in . nog steeds zelfde probleem ?? en met die directe plus op de startmoter draait ie wel . is er een mogelijkheid dat er een relais kapot is ? maar wat heeft dat met de warmte te maken ? bouwjaar is trouwens 1991

vraagje (0), 15 jaar geleden

ralias ff kijken welke relais er niet fijn schakelt

Berizzle (0) PRO, 15 jaar geleden

probleem opgelost . zat hem in de startonderbreker ,

Keun (0) PRO, 15 jaar geleden

hoi,

Ik heb ook te maken met een VW Jetta uit 94, het is een 2.0 L automaat. Het is hetzelfde probleem denk ik, de auto start prima in de morgen als de motor koud is maar zodra de motor warm is en je wilt de motor weer starten dan start die niet. Je hoort de startmotor maar het lijkt erop dat die het vliegwiel niet raakt.

Tevens alle mogelijkheden onderzocht, zoals contactblokjes en de relais.

Zou het kunnen dat de solenoid op de starter kapot is? En waar zit de starteronderbreker en hoe kan ik onderzoeken of deze niet goed werkt?

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Even een nieuw onderwerp starten keun. Deze was al opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.