Volkswagen Passat: Drukgroep Knetterhard

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: MOT.BXE 1.9TDI

Hallo,

We hebben hier een passat staan. Deze passat kwam binnen met lucht in de koppeling. Bakcilinder zag er niet fris uit en hebben we vervangen. Systeem ontlucht en de koppeling in
knetterhard. Hierdoor brak er een kunststof deel van de comando cilinder en deze dus ook vervangen. Pedaal bleef hard en dus (hydraulisch gesloten gehouden) de bakcilinder gedemonteerd. Als je deze met de hand tegendruk geeft werkt het hydraulisch oke. Geprobeerd met een verlengstuk en bandenlichter om de koppeling te bedienen maar dan is de drukgroep ook nog knetterhard. Iemand ervaring mee ?

afz. Jordy

Jordy5884

Geplaatst door Jordy5884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mani (0), 12 jaar geleden

Heb een keer meegemaakt met dit type dat er compleet door de cilinders werd getrapt door de drukgroep. Ik heb ook een keer meegemaakt dat de drukgroep in 15 stukken lag, conclusie kopelingset vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.