Volkswagen Polo: een constante tik geluid uit dashboard lijkt op een relais getik

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4mpi

Geachte,
heb een hele tijd durende tik geluid uit het dashboard,komt van naar mijn onderzoeken van de waarschuwingsknipper knop want als ik een beetje de knop indruk zonder het helemaal in te drukken dan gaat het getik geluid weg heb eerst daar tussen een stukje dikke papier daar tussen gestoken dat die knop zo een beetje ingedrukt zou blijven zonder dat de knipper lichten zou knipperen maar dan heb ik zo iets mee gemaakt nu dat de richtingaanwijzers niet werkten en dan heb dat stukje papier waar dat ik tussen had gestoken heb ik terug weg gedaan en dan werkten de richtingaanwijzers terug maar dan kwam de irriterende getik geluid terug, graag jullie hulp waar kan het probleem liggen wat kan ik doen aan deze probleeem. nu al bedankt voor al jullie reacties

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/10/...][img]http://img10.imageshack.us/img10/9467/po...[/img][/url]

ramy

Geplaatst door ramy (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

relais van je knipperlichten defect. Dat deel wat je hebt aangegeven.

ramy (0), 12 jaar geleden

Gachte,
heb nu ook de knipperlicht relais vervangen maar tevergeefs met de nieuwe relais is de probleem nog altijd zelfde, weet niet wat het nog kan zijn, iemand nog een idee wat het kan zijn het is echt wel heel irritant dat de relais hele tijd blijft tike tike

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Beweeg je richtingaanwijzerhendel een heel klein beetje of rommel er eens mee beide kanten op, hoor je dan verschil? Zoja dan is de richtingaanwijzerhendel het probleem.

ramy (0), 12 jaar geleden

als ik de richtingaanwijzerhendel gebruik dan hoor ik relais gewoon tikken zoals het moet zijn ,dus u vermoed dat het de hendels zijn ,als het zo is moet ik dan hele set daar bij onder de stuur vervangen of hoe moet het dan of moet ik alleen de richtingaanwijzerhendel vervangen of zo,

mvg ramy

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Is dan dacht ik alleen de raw hendel vervangen (de ene wagen is 1 unit met ruitenwisserhendel erbij en de andere weer niet), maar airbag en stuur en de stuurkappen moeten daarvoor ook verwijderd worden.
zoals ik jou hoor dan denk ik aan de raw hendel maar als je het zeker wilt weten dan moet je even langs de dealer of v.a.g. garage rijden.

ramy (0), 11 jaar geleden

het was zoals u zei richtingaanwijzerhendel
dank u

ramy (0), 11 jaar geleden

deze probleem is opgelost

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Ok bedankt voor de oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.