Volkswagen POLO 55 KW: electriche stuurbekrachtiging werkt niet polo 1,0

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 999, Vermogen (kw): 55

hallo allemaal

ik zal me eerst voorstellen ik ben johan uit utrecht en heb een polo c 1,0 mpi uit 2015

mn polo heeft voorschade gehad waarbij de airbags geactiveerd zijn en nu blijkt ook dat mn stuurbekrachting niet meer werkt..er brand een rood lampje op het dashbord met een rood stuurwiel ik heb hem laten uitlezen en toen kwam de foutcode 6351360 eruit...heeft iemand een idiee wat dat zou kunnen zijn?

vast bedankt voor het meedenken!

polo 10 mpi

Geplaatst door polo 10 mpi (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php...

Dit is waar ik op uit kom. Kan je hier iets mee?

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Tiguan (0) PRO, 7 jaar geleden

de auto zit in de crash data, beveiliging, meestal als je de storing compleet uitleest met de juiste apparatuur en het systeem wist zal alles weer normaal gaan werken.

succes

polo 10 mpi (0), 7 jaar geleden

hallo


ik heb de airbags vervangen de die code,s gewist ,maar die van de stuurpomp blijft branden en kan ik niet wissen .,ook de vin blijft draaien zodra ik het contakt aan zet ,maar dat heeft er niks mee te maken denk ik, pdc werkt ook niet terwijl alle piepers goed zijn en de stekker erin zit, ik hoorde ook iemand zeggen doordat de airbags geklapt zijn dat het stroomcirkel onderbroken zou kunnen zijn omdat die andere elec dingen ook niet werken

en bedankt voor je info diagnoseoplocatie.nl je oplossing verwijst ook naar de airbags maar die storing is al gewist....

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

je zou kunnen proberen om de het stuurwiel te hercoderen met dezelfde codering en dan de code te wissen. Neem aan dat je de stroom er al een keer hebt af gehad? Ik lees wel het een en ander er over, maar nergens een oplossing.

mvg diagnoseoplocatie.nl

polo 10 mpi (0), 7 jaar geleden

ik heb de stroom er al meerdere keren afgehaald maar dat helpt niks helaas.....

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Heb je ook de stuurbekrachtiging uitgelezen? Deze stuurpompen gaan wel vaker stuk hoor, zou ff lekker naar de dealer gaan met nog garantie erop. Als de pomp niet is beschadigd door de aanrijding dan gewoon garantie gevalletje lijkt mij.

polo 10 mpi (0), 7 jaar geleden

ik laat hem morgen opnieuw uitlezen...en er zit helaas een kleine beschadiging op..........dus dat zal niet gaan vrees ik..

polo 10 mpi (0), 7 jaar geleden

hij moest overnieuw ingelezen worden en werkt weer perfeckt nu!

bedankt voor het meedenken

polo 10 mpi (0), 7 jaar geleden

hij moest overnieuw ingelezen worden en werkt weer perfeckt nu!

bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.