Volkswagen Golf I : Electrisch schema golf 1 cabrio

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Is er iemand die een electrisch schema voor mij heeft van een golf 1 cabrio uit 1988 USA uitvoering? Er zit een 1.8 injectie motor in.

Tevens zou ik graag een brandstofschema willen hebben, heb namelijk problemen met de afstelling/aansturing van het brandstofsysteem.

Auto loopt met alle verbruikers aan moeilijk stationair en houdt met optrekken regelmatig in (schokken). heb het idee dat hij niet goed staat afgesteld of er is een schakelaar of iets dergelijks stuk.

Graag schema's als deze te verkrijgen zijn.

fridov

Geplaatst door fridov (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het word lastig, kijk eens op : www.volkswagen.msk.ru en dan in de linker kolom : Engines kiezen..Blader omlaag en zoek je motorcode op..

Veel staat in het Engels en met wat geluk, vind je waarna je opzoek bent.

fridov (0), 13 jaar geleden

Ok Stefan bedankt.

Kan jij misschien ook zeggen in welke richting ik moet zoeken voor het volgende probleem:

Mijn motor loopt onregelmatig en ploft wat in de uitlaat. Ook valt hij ver terug in toeren als ik me koppeling in trap en wil overschakelen. Gaan zelfs de lampjes op het dashboard branden, motor valt net niet uit. Tevens als ik mijn gebruikers aan zet (verlichting blower enz) valt hij ook terug en loopt hij zwaar.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Hmm..

Je kan het ontstekings tijdstip eens controleren en zonodig afstellen, dat kan ook het ploffen en 'zwaar lopen' verklaren..

Hoe reageerd hij op het gas ? Dus als je bv gas geeft in z'n vrij, komt hij gelijk op toeren of duurt het even en reageerd traag ?

Ploffen in de uitlaat kan ook een teveel aan benzine zijn die de motor krijgt, maar zou eerst even naar de ontsteking kijken.

Gr Stefan

fridov (0), 13 jaar geleden

Hij reageert wat traag op gas heb ik het idee. Ook als ik rij en langszaam optrek stottert hij een beetje. Zodra ik dan het gaspedaal helemaal intrap is het over en heeft hij voldoende vermogen en power.

Hij start ook soms moeilijk, dan slaat hij maar laag in toeren en loopt dan langszaam op naar ong. 1000 toeren.
Als ik me verbruikers aanzet dan zakt hij naar 900 toeren.

Vreemd probleem, kan de onsteking zomaar van de één op andere dag verkeerd staan?

fridov (0), 12 jaar geleden

Motor afgesteld en geen problemen meer.

fridov (0), 7 jaar geleden

Gereed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.