Volkswagen Golf I: Geen toerenteller en benzinemeter

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

ik heb een auto van 14naar 18 16v omgebouwd maar heb probleem met tourenteller en benzine meter doet het niet alles nagekeken maar doet het niet wie weet de oplossing. wie kan mij daar mee helpen kom er niet uit wil wil het voor mijn doen kan het zelf niet tegen vergoeding en om mij weer met plezier te laten rijden

andries1234

Geplaatst door andries1234 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Wat heb je allemaal nagekeken dan ?

Probleem zal wel in de bedrading zitten, maar begin maar eens te zoeken nu alles los gehaald is geweest..

Heb je ook al eens een andere tellerunit geprobeerd om te testen ?

Voor een schema kun je eens kijken op : www.volkswagen.msk.ru in de linker kolom op Engines klikken en zoek je motorcode ( PL of KR )

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

spanningsregelaar tellerunit overleden In het geval je geen z.g. tietentellers hebt zit deze achter op het instrumentenpaneel, halfgeleider, 3 pootjes, zwart blokje en een schroef. Haal je bij de elektronicawinkel.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ik denk zelf dat het probleem in de bedrading zit, dus 2 losse problemen voor toerenteller en tankmeter..

Doet je temp meter ook niks ? Indien dat het geval is kan de spanningsregelaar wel defect zijn, maar zal los van je toerenteller staan..

andries1234 (0), 13 jaar geleden

ja mn benzine meter doet het ook niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.