Volkswagen Golf: electronich probleem

Bouwjaar: 1992

bij gebruik van de richtingaanwijzers is het net kermis, dan knipperen de remlichten en de richtingaanwijzers om en om en dan ook nog allebei de zijden.
op de lichtschakelaar knippert er een geel lampje, tijdens het remmen branden de knipperlichten helemaal niet meer, en in z'n achteruit ook niet. kortom, kermis dus..........!
ps, auto heeft geen trekhaak, of gehad, dit om andere dingen uit te sluiten
Wie kan mij helpen met dit probleem ?

ronnie10438

Geplaatst door ronnie10438 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wanne (0), 18 jaar geleden

hallo dit is waarschijnlijk een massa probleem bij de achter lichten controleer deze eens succes

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Centraal massapunt van de achterlichtunits zit onder de mat op de kofferbakbodem, bij het linker achterlicht. Waarschijnlijk is het hier vochtig en is de boel verrot.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

een kwaal bij de golf 2 en 3 is lekkage bij het achter licht.

de toelichting van harrie volgen en dan moet het probleem zeker weg zijn.

succes

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je aan de slag gaat met het centraal massapunt, doe dan ook gelijk de stekkers op de achterlichten. Haal ze los, spuit ze heel licht in met contactspray, terugdoen en er even mee wiebelen.
Paul

ronnie10438 (0), 18 jaar geleden

Bedankt allemaal, het was inderdaad een slechte massa, van het achterlicht, in de stekker was de massa geoxideerd, even schoon gemaakt en het werkt weer zoals het hoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.