Volkswagen Golf: elektra

Bouwjaar: 1988

aafgelopen week ging ik rijden en toen deden mijn koplampen t niet meer. stadslicht, dimlicht en groot licht niet. lampen zijn gewoon nog heel.
Ik heb spanning vanaf de schakelaar maar niet bij de koplampen. zekeringen zijn ook nog heel. Komt dit gewoon door draadbreuk?? of is er wat anders aan de hand

Om dit op te lossen had ik nieuwe draden getrokken vanaf de schakelaar naar de lampen. Toen ik de draad (denk ik) van de koplampen had doorgeknipt en opnieuw bevestigd deden mijn kachelaanjager en mijn ruitenwissers het niet meer. Kan iemand mij uitleggen hoe dit precies geschakeld is. Of mij een schema van het elektrische systeem van een golf toesturen??

alvast bedankt

groeten Ronald

ronald10397

Geplaatst door ronald10397 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (65), 19 jaar geleden

Schema is te downloaden van:
http://www.volkswagen.msk.ru/index.php?p...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.