Volkswagen Golf: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1988

Hallo, ik heb net mijn cilinderkoppakking vervangen van mijn VW Golf 2_1.6 carburateur(pierburg-2E2). benzineslangen, vacuumslangetjes, alle andere pakkingen rondom cilinderkop zijn ook gelijk vervangen. Alles staat op tijd. Nu wil hij niet aanslaan. Er zit genoeg olie in (hydrolische klepstoters). Ik heb een bougie eruit gehaald en op de motor gelegd: hij geeft vonken.
Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn??
groeten,
Sansan

sansan

Geplaatst door sansan (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

De ontsteking zou wel eens niet op tijd kunnen staan. Volgens mij staan er op het riemwiel van de tussenas, die ook de stroomverdeler aandrijft, twee merktekens. Dit omdat het wiel identiek is aan het nokkenasriemwiel. Als je dan het verkeerde merkteken neemt, zit je goed fout.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


hoe staat het met de massa kabel aan of naar de cilinderkop.?

even naar kijken.

net als wat jan zegt controle ontsteking..?

achter op het nokkenas tandwiel staat een stip deze gelijk houden met de rand van de cilinderkop ( niet de kleppendeksel )

heb je dit. dan moet de rotor gelijk staan met de streep op het ontstekingshuis, ( daar staat de streep op ) daar moet deze mee in lijn liggen.


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.