Volkswagen Polo: Elektromotor portierraam

Bouwjaar: 1998

Heb op deze wagen al 2 maal een nieuwe elektromotor geplaatst(+-200,00 euro).
Telkens verbrand, ook nu weer. Gaat dus maar een 2tal jaar mee. Heeft dit een oorzaak, of zijn deze motoren
een zwak punt? Is er een oplossing voor ?

Italiaantje

Geplaatst door Italiaantje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

moet een weerstandsdraad tussen en een ander tandwiel in het mechanisme(modificatie)een set wat bij de dealer is te verkrijgen.

Italiaantje (0), 18 jaar geleden

Bij de vorige vervanging van de motor was er een weerstandsdraad meegeleverd in de set (een ander tandwiel heb ik niet gezien). Die heb ik dan ook mee gemonteerd. Na 1 jaar was deze weerstandsdraad volledig verbrand : isolatiedraad gesmolten. De dealer vertelde mij toen dat deze weerstandsdraad niet apart te verkrijgen was. De oplossing die hijzelf in dergelijke gevallen toepaste was de weerstandsdraad er gewoon tussenuit laten. O ja, welk tandwiel bedoel je eigenlijk ? Zijn deze onderdelen niet als piraatonderdelen te verkrijgen in de gespecialiseerde autoshops ?

Italiaantje (0), 18 jaar geleden

Ben naar een andere dealer geweest. Heb een nieuwe weerstandsdraad gemonteerd (26 EURO). Heb bedoeld tandwiel getoond aan de dealer : dit was volgens hem al van het goede type. Ruit werkt perfect nu. Bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.