Volkswagen Golf 2013: Elektronische storingen

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: CLH, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hallo,
Een vraagje.... misschien dat iemand zo iets meegemaakt heeft. Ik reed van de week op de weg en mijn auto kapte opeens ermee. De auto bleef wel stationair maar kon niet verder rijden. Alle lampen branden zoals dat werd aangegeven op de wagenmeldingen op mijn display: Te weten: Storing: stabiliseringscontrole (ESC), Storing: Bergwegrijhulp, Proactive inzittendenbescherming uit beschikbaar, Storing: bandenspanningscontrole, Storing:Elektronische parkeerrem.
Ik heb de auto laten uitlezen en alles laten resetten. Ik kon 1 dag rijden zonder problemen. Nu herhaalt de problemen zich weer. Weet iemand wat de excate probleem is? Graag hulp a.u.b.! Het betreft golf 7 DSG, bj 2013, diesel.

marwan76

Geplaatst door marwan76 , lid sinds 4 maanden geleden

3 Reacties

oldford PRO, 4 maanden geleden

Weet je ook welke foutcode(s) er werden uitgelezen? (Exacte tekst en nummer graag.)

marwan76, 4 maanden geleden

Hallo Oldford, de excate foutcodes heb ik helaas niet. Iemand heeft het uitgelezen en had het over Megatronic. Voor de rest heb ik de auto naar de dealer gebracht maar die heeft geen tijd. Pas 19 juni. Ze zitten helemaal compleet vol. Ze komen om van het werk.

rickpotze96, 3 maanden geleden

Hallo marwan76,

Ik heb exact hetzelfde probleem bij mij golf 7 1.4 DSG van 2013. Is er bij jou als iets bekend over een oorzaak?

    Megatronic heb ik vervangen €1699 ex btw met 1 jaar garantie in omgeving Amsterdam - marwan76, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.