Volkswagen Golf 2015: EPC foutcode P2263 Golf GTE

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CUK, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Goedenavond,

Ik ben nieuw op dit Forum. Mijn naam is Jay en ik heb een vw golf GTE uit 2015. Ik krijg steeds de melding p2263 en daarbij gaat het motormanagement en de EPC branden. Ik heb ook al een enig tijd problemen met tanken. Wanneer ik wil tanken dan slaat de pistool a heel snel af en wordt het tanken lastiger.

Weet iemand of dit met elkaar te maken heeft? Als ik de melding EPC krijg dan gaat mijn motor in de noodloopstand. Tijdens het uitlezen gaf de code aan: turbo/druksysteem.

Mocht iemand iets weten laat het mij dan graag weten! Groet, Jay

Jay24

Geplaatst door Jay24 , lid sinds 2 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Is er al iets onderzocht ?

    Er is een diagnose gesteld dat de actuactor wellicht vervangen moet worden. Ik weet alleen niet of dit ook te maken heeft met mijn tankprobleem? - Jay24, 2 maanden geleden

Ehombie PRO, 2 maanden geleden

voor je tank probleem moet even kijken hoe tankvul systeem is opgebouwd icm tank ontluchting.
voor je epc probleem heb ik te weining input

Jay24, 2 maanden geleden

Bedankt voor je reactie! Ik zal dit na kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.