Volkswagen Golf IV: Er werkt niks meer van rechterportier

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

Ik heb hier een golf staan waarvan in de rechterdeur niks meer werkt gaat dus ook niet meer van slot geen spiegel bediening richting wijzer op spiegel geen raambediening. Ik heb de binnenbekleding er al vanaf gekregen ik heb spanning op de twee dikke draden bruin en roodgeel leek mij de voeding dus in orde,
heeft iemand misschien een goede tip?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Kijk eens naar de bedrading in het doorvoerrubber, zou kunnen dat er 1 onderbroken is. Meet ook even of het motortje wel massa heeft.

franstops (0), 11 jaar geleden

Ricky, ik kan niet bij de doorvoerrubber komen omdat de deur niet van slot gaat, en welke motor bedoel je.
groetjes frans

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Oja duhhh!! Lekker opgelet van mij hahaha

Bedoel het ruitmotortje waar jij al die 2 andere draden op hebt gemeten, daarnaast zit als het goed is een dikke massadraad.
Meet dan over 1 van die voedingsdraden en op die massadraad met aangesloten stekker en contact e.d. aan. Je zou dan 12v moeten meten. dan die andere voedingsdraad en massa meten, moeten allebei 12v zijn.

check

Beste antwoord, geplaatst door franstops (0), 11 jaar geleden

Probleem zat in de stekker bij het linkerportier ? stekker schoongemaakt en ingespoten met kontaktspray enalles werkt nu weer perfect bedankt voor het
meedenken.
frans

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Nou mooi man!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.