Volkswagen NEW BEETLE: Esp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AYD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Negen van de tien keer is de oorzaak eenvoudig: de spanning is laag geweest,
Check accu en zekeringen.

Grt. Paul

Laura Pape

Geplaatst door Laura Pape (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Laura Pape (0), 6 jaar geleden

Goedemiddag,
Ik ben de trotse eigenaar sinds 2016 van een Volkswagen Beetle 1.6 uit 2001. Sinds ik hem twee maanden heb, heeft de auto problemen met de ESP, deze lamp gaat vaak aan, soms ook weer vanzelf uit. Soms is het alleen het lampje wat brand, maar soms geeft het gevaarlijkere situaties. Het lampje begint dan spontaan te knipperen en de auto remt dan uit zichzelf af en het stuur begint te schudden. Sturen gaat dan eigenlijk niet meer, en ookal druk je het gaspedaal in. De toeren nemen af. Het voelt alsof je te snel wegrijd bij het stoplicht en de auto dit even niet aankan. Het gebeurt niet bij een bepaalde snelheid of tijd dat je in de auto zit. Meerdere mensen hebben erover meegedacht, maar niemand weet wat dit kan zijn. Er zit een nieuwe luchtfilter in, banden zijn goed, auto is uitgelijnt, schokdempers zijn goed. De auto is laatst uitgelezen door de ANWB waarbij de storing 03- brake electronics 01 314 actief / statische motorregelapparaat-lees DTC werd gevonden. Weet iemand hier wat hiervan de oplossing zou kunnen zijn? Alvast bedankt.

ferdinand (60), 6 jaar geleden

Ik heb dit ook eens met een Beetle gehad.Oorzaak was verschillende maat banden.Achter waren breder.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.